Gravidfotografering – Information

Jag minns känslan så oerhört starkt. Jag stod där med stickan i handen och såg de blå sträcken. Den snabba pulsen och dom hårda slagen av hjärtat; glädjetjuten; skutten i luften. Och skräcken (herregud, det bor en människa i mig, en MÄNNISKA. Som är helt beroende av mig för sin överlevnad! Hjälp!!)!
Jag minns också den omedelbara kärleken till stickan där i handen. Min bebis. Min dotter.
Det var också då min kärlekshistoria till gravidfotografering började.
Det är med ödmjukhet och glädje jag möter upp en gravid kvinna för en fotografering. Mitt hjärta brinner för detta.

Hur går det till?

Så fort jag fått in er bokningsförfrågan kontaktar jag er. Vi går igenom när och var fotograferingen ska ske; vilka önskemål ni har kring bilderna, och jag ger er lite tips och råd kring fotograferingen.
Jag fotar oftast utomhus, då jag älskar variationen olika miljöer ger; och ingenting kan konkurrera med riktigt vackert naturligt ljus! Om man önskar kan man även fotas i ett vackert hotellrum (extra kostnad tillkommer då). Det spelar ingen roll vilken årstid det är; jag fotar lika gärna under vinterhalvåret som under sommaren. Under vintern tar vi givetvis pauser ofta där du får värma dig med gosiga filter och ekologisk varm choklad eller te.

Hur gör du om det är dåligt väder?

Då det är viktigt att vi har fint ljus under fotograferingen bokar vi en ny tid om vädret är för dåligt.

I vilken gravidvecka är det bäst att fotas?

Det vanligaste är att man fotar i gravidvecka 25-35, men det fungerar även senare. Det viktigaste är att du känner dig bekväm och att du orkar!

Har du gravidklänningar att låna ut?

Absolut! Ni får själva botanisera bland mina fina gravidklänningar och accessoarer och välja ut det ni vill använda under fotograferingen.

Hur fungerar det med bilderna?

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ett webgalleri med era bilder där ni enkelt gör ert urval. Jag levererar sedan era utvalda foton högupplösta och redigerade i jpg format på ett USB-minne. App-albumet skickas via länk till era mailadresser. Det är sedan busenkelt att dela vidare till nära och kära!
Bilderna får ni använda fritt privat och det går givetvis att göra stora papperskopior, album mm av dem.

Erbjuder du även album och printar?

Absolut! Jag använder mig enbart av exklusiva och högkvalitativa leverantörer då jag är oerhört mån om att bara erbjuda det bästa till Er. Exempel på produkterna finns att titta, klämma och känna på vid fotograferingstillfället.

Vad kostar det att anlita dig för en gravidfotografering?

Min prislista, och vad som ingår, hittar ni genom att klicka HÄR.

Hur gör vi för att boka dig?

Bokar gör ni lättast genom att fylla i formuläret nedan. Vill ni hellre skicka ett mail gör ni det till johanna@studioamren.se

Varmt välkomna med er bokningsförfrågan!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Bokningsförfrågan Gravidfotografering

Ditt meddelande

Gravidfotografering Göteborg

 

 

Gravidfotografering Göteborg I Gravidfotografering Borås I Gravidfotografering Alingsås