Bröllopsfotografering – Information

Jag månar oerhört mycket om mina kunder. Jag vill göra mer än bara ge er bilder.
Jag vill ta del av er historia, och ge en del av den till er i bilder.
Jag månar om alla detaljer kring er dag. Därför träffas vi på ett personligt möte där vi går igenom vilken typ av bilder ni drömmer om, vilken miljö ni vill ta bilderna i och hur ni vill minnas dagen efteråt. Hur ni vill bevara den och spara den i mer än era hjärtan. Vi går igenom er stora dag noga och pratar om allt som är viktigt för er; både sådant ni drömt och planerat länge; och sådant ni kanske ännu inte tänkt på.

Varför fotar du bröllop?

Känslorna, de tårfyllda ögonen, kramarna, skratten, dom skakande nervösa händerna. Dom skälvande minuterna innan. Ögonkasten och det nervösa fnittret. Ibland även sorgen över de som borde fått vara med. Den alltid så påtagligt närvarande lyckan och kärleken. Förväntan. Detaljerna, skorna, ringarna, håret, blommorna.
Just så.
Att få vara med och berätta  Er historia är magiskt.

Reser du för att fota bröllop?

Mer än gärna! Får jag fota destinationsbröllop så blir jag lyrisk av glädje! Jag reser både inom Sverige och utomlands.
Reseersättning tillkommer med 40:- / milen vid resor längre än 4 mil från Hindås (gäller ej Göteborgs-området eller Växjö-området). Vid långa resor/destinations bröllop där övernattning krävs tillkommer även kostnad för boende.

Hur fungerar det med bilderna?

Jag levererar samtliga utvalda foton högupplösta och redigerade i jpg format på ett USB-minne senast 8 veckor efter bröllopet.
Dessa bilder får ni använda fritt privat och det går givetvis att göra stora papperskopior, album, tackkort mm av dem.
Jag blir jätteglad om ni lägger upp bilder på Instagram, Facebook mm, men ange då ”Fotograf Johanna Amrén”. Om ni även länkar till mig blir jag evigt tacksam och lycklig!
Jag sätter aldrig min logga på några bilder då jag tycker dom är mycket vackrare utan.

App-albumet levereras normalt sätt veckan efter bröllopet och går enkelt att dela till nära och kära!

Erbjuder du även album och printar?

Absolut! Jag använder mig enbart av exklusiva och högkvalitativa leverantörer då jag är oerhört mån om att bara erbjuda det bästa till Er.
Exempel på produkterna tar jag med till vårt möte då ni får tillfälle att titta, klämma och känna på dem!

Vad kostar det att anlita dig som vår bröllopsfotograf?

Jag erbjuder fyra olika bröllopspaket; allt från 3 timmar till 10 timmars heldag. Mer info om varje paket och vad det kostar hittar ni i prislistan HÄR.

Hur gör vi för att boka dig, och vad händer sedan?

När ni är intresserade av att boka mig som fotograf träffas vi på ett bröllopsmöte där vi går igenom alla detaljer samt skriver ett avtal om vilka villkor som gäller och vad som ingår i ert utvalda paket. En kopia på avtalet skickas till er via mail innan mötet så att ni kan gå igenom detta i lugn och ro innan vi träffas.
Efter detta får ni en faktura på bokningsavgiften på 25%. Bokningen är giltig när bokningsavgiften är inbetald. Resterande 75% betalas senast 14 dagar efter bröllopet.
Bokar gör ni lättast genom att fylla i formuläret nedan. Vill ni hellre skicka ett mail gör ni det till johanna@studioamren.se

Varmt välkomna med er bokningsförfrågan!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Bokningsförfrågan Bröllop

Ditt meddelande

 

Bröllopsfotograf Göteborg I Bröllopsfotograf Borås I Bröllopsfotograf Alingsås